Tea Sofia, mimomrtn & KZW! Odhalujeme program letní Junior Members Party

Hvězdou večera bude Tea Sofia. Zpěvačka a skladatelka se srbsko-litevskými kořeny si pomalu podmaňuje pražskou indie-popovou scénu. Vítězka Czechingu Radia Wave 2020 má na kontě debutovou desku STANI, stovky tisíc poslechů na Spotify nebo nedávný singl Lust For Desire. V Kunsthalle zazpívá přímo v Galerii 3, zenovém prostoru propojeném s dvěma terasami a kavárnou s výhledem na Petřín.

Hudební program pak doplní a svými tunes večer rozvlní mimomrtn. Mimochodem, Martin Tichý není jen skvělý DJ – dorazí určitě i v top outfitu. To ale není všechno, kompletní program sledujte teď a tady.  

  • 18.30  START 
    Kámošky a kámoše vemte klidně s sebou, každý z vás však musí být registrovaný jako členka nebo člen Kunsthalle Praha v kategorii Junior*ka. Bez toho to nepůjde. A vstup i registrace jsou zdarma.
     

  • 18.30  KNEDLO ZELO WEAR /\ workshop
    Hned zpočátku večera na vás budou připraveni kluci z Knedlo Zelo Wear s workshopem na upcycled potisk triček. Limitka s Kunsthalle motivy vznikla jen a pouze pro tento večer. Zásadní zprávou pak je, že pokud si donesete vlastní tričko, potisk budete mít zcela zdarma! 
     

  • 18.45  KINETISMUS KOMENTOVKA 
    Jestliže jste zatím Kinetismus viděli jen na záběrech na našem/vašem Instagramu, přesně tohle je vaše šance. Projdeme s vámi ta nejzásadnější a nejzajímavější díla a stručně výstavu představíme. Do výstavy se budete moct vrátit i sami, až do 21.00.
     

  • 19.00  ELECTRICAL WALK 
    Ještě než naladíte na hudební vlny, pár z vás bude mít možnost se zaposlouchat do těch elektromagnetických. Za pomoci speciálních sluchátek z dílny umělkyně Christiny Kubisch vás vezmeme na dobrodružství betonovým vesmírem Kunsthalle Praha.
     

  • 19.30  TEA SOFIA 

  • 20.30  DJ/mimomrtn