Bohémské Velikonoce v Kunsthalle: výstavy, brunch, kavárna & design shop

Otevírací doba v Kunsthalle během velikonočních prázdnin je stejná jako každý jiný den, tedy: 11.00-19.00 

Vstupné: základní je za 290 Kč, snížené za 180 Kč (podrobnosti), s členstvím zdarma. Součástí vstupného jsou všechny aktuální výstavy včetně vstupu do půvabné kavárny s vyhlídkovou terasou ve třetím patře. 

+ Aktuální výstavy: Bohemia: Příběh fenoménu, 1950-2000 (Galerie I&II) a Markéta Magidová: Moje sladká nejedlá planeta (Galerie III).

+ V Design Shopu můžete nakupovat i nezávisle na návštěvě výstav (najdete ho hned v lobby u galerijní recepce), stejně tak jsme vám k dispozici online.   

+ V neděli 9. dubna pro vás od 10.00 do 14.00 chystáme další kreativní all you can eat & drink brunch v našem bistru. Kapacita míst je omezená, své místo si rezervujte včas. Neváhejte prozkoumat i kompletní menu.   

+ Kunsthalle Bistro je v současnosti jedno ze skutečně mála míst na pražském Klárově (zastávka Malostranská), kde se můžete kvalitně najíst, navíc v příjemném galerijním prostředí. Vaše cesta za uměním v Kunsthalle vede přes nás, neváhejte se tak na chvíli zastavit a napojit se tou pravou gastronomickou energií: během Velikonoc pro vás máme otevřeno od 11.00 do 19.00, sledujte týdenní menu.   

KŘIVÍTKA
Nová kreativní aktivita pro děti i dospělé v booklounge ve třetím patře (mezi kavárnou a třetí galerií)

Umělec Matěj Smetana volně navazuje na téma dětské kresby, které otevírá výstava Markéty Magidové s názvem Moje sladká nejedlá planeta. Vytvořil netradiční návštěvní knihu, v níž máte možnost napsat či nakreslit svůj vzkaz pomocí speciálních křivítek inspirovaných rukopisem a kresbou dětí Markéty Magidové, Ester a Zoe. 

© Milan Bureš, Jan Malý, Adam Mráček

BOHÉMSKÁ KUNSTHALLE
PROGRAM NA DUBEN 2023