5 důvodů, proč nevynechat nedělní brunch v Bistru Kunsthalle Praha

  • Za prvé, jedná se o all you can at & drink brunch s volným vstupem do všech aktuálních výstav Kunsthalle Praha. 

  • Za druhé, tým v čele s šéfkuchařem Martinem Jandíkem pro vás vždy nachystá experimentální gastronomii současnosti formou bohatého a osobitého bufetu. Zárukou jsou čerstvé suroviny, maximální pestrost a rozmanitost chutí.

  • Za třetí, v nabídce vždy figurují (ne)vegetariánské i veganské varianty včetně širokého výběru kvalitních vín a smoothies.

  • Za čtvrté, brunchovat budete v nezaměnitelné atmosféře našeho industriálního bistra s DNA bývalé transformační stanice, nynějšího prostoru pro kulturu a současné umění.

  • Za páté, kdykoliv se během vašeho pobytu můžete vydat do nitra galerie včetně kavárny ve třetím patře. Vstoupit tak můžete na letní terasu s půvabným výhledem na Petřín nebo Pražský hrad.  

Cena nedělního brunche Kunsthalle Praha na jednu osobu
Každou neděli od 10.00 do 14.00


- Plná cena vč. vstupu do aktuálních výstav Kunsthalle: 1 600 Kč 
- Pro členky a členy Kunsthalle Praha: 1 400 Kč 
- Děti 5–11 let: 800 Kč (do 5 let zdarma)

© Misha Photo

KUNSTHALLE BISTRO
Bistro Kunsthalle Praha je v současnosti jedno ze skutečně mála míst na pražském Klárově (zastávka Malostranská), kde se můžete kvalitně najíst, navíc v příjemném galerijním prostředí. Kunsthalle Bistro nabízí nezaměnitelnou atmosféru industriálního prostoru s DNA bývalé transformační stanice, nynějšího multifunkčního prostoru pro kulturu a současné umění. Připravujeme svěží obědové menu, kreativní nědelní brunche a chystáme se i na inspirativní večeře s uměním pro naši členskou základnu. Vaše cesta za uměním v Kunsthalle vede přes nás, neváhejte se tak na chvíli zastavit a napojit se tou pravou gastronomickou energií.     

© Alexandra Timpau, Milan Bureš